DK-KEBAB *Total Kebab Provider*
"formerly known "Duan's Kebab" **It's Proven Sedap**

4. PAKEJ “FRANCHISE”

    Pakej “FRANCHISE” DK Kebab Untuk Peniaga

duan's kebab SIGNBOARD

 

DSCN0073mascot2

  • Pakej Duans Kebab merupakan peluang perniagaan di peringkat awal untuk mempelajari perniagaan makanan segera yang mampu menjana pendapatan lumayan serta meningkatkan taraf ekonomi individu tersebut.
  • Di dalam Pakej ini, DK Kebab akan menyediakan peralatan dan bahan-bahan mentah untuk para peniaga menjalankan perniagaan.
  • Pakej yang di tawarkan bersama peralatan dan bahan-bahan untuk penjualan kebab adalah secara mudah-alih (mobile) iaitu senang untuk di bawa ke mana-mana lokasi perniagaan walaupun menggunakan kereta biasa.
  • Pakej ini sesuai digunakan di tapak perniagaan seperti pasar malam, pasar tani,pasar hari, majlis rumah terbuka, majlis perayaan atau karnival.
  • Pakej ini juga menyediakan kursus penyediaan masakan Kebab di mana pihak DK Kebab akan memberi penekanan kepada aspek kebersihan, kesihatan, penampilan diri, membuat penyata pengiraan harian seterusnya teknik-teknik masakan yang betul yang mampu menyamai citarasa asli Duans  Kebab.
  • Pakej ini menyediakan 2 menu utama .

1.Roti Pita Daging Lembu
2.Roti Pita Daging Ayam

  • Pakej ini cukup untuk menggunakan 1 orang pekerja untuk melakukan tugasan penyediaan barangan, memasak dan pembungkusan.
  • Pakej ini mampu memperolehi pendapatan dari RM300.00 hingga RM1000.00 semalam bergantung kepada keadaan cuaca dan lokasi perniagaan itu sendiri.
  • Pihak DuansK Kebab akan menyediakan perkhidmatan penghantaran barangan yang di tempah terus ke premis perniagaan atau tempat penyimpanan.

———————————————————————
Pakej “FRANCHISE” Untuk Peniaga

1.Pasar Malam
2.Pasar Tani
3.Majlis Rumah Terbuka @ Perayaan
4.Karnival
5. Kiosk

BARANGAN KUANTITI JUMLAH

1.Mobile Stainless Steel Stall 1 unit
2 Burner / Mesin Kebab 1 unit
3.Showcase / Rak Roti 1 unit
(Aluminium+Cermin)
4.Hot Plate 1 unit
5.Dapur 1 unit
6.Payung 1 unit
7.Pisau Pemotong Daging 1 unit
8.Pisau Kecil 1 unit
9.Gunting 2 unit
10.Scanner 2 unit
11.Pemotong Sayur 1 unit
12.Penyepit Daging 2 unit
13.Sudu Mayonis 1 unit
14.Bekas Sayur, Mayonis,bekas roti 3 unit
15.Pakaian seragam (baju, topi, apron) 2 set
16.Bekas daging 2 unit
17.Generator 1 unit
18.Lampu 2 unit
19.Kursus Penyediaan Kebab 1 set
20.DK – Kebab Fee

JUMLAH RM10,000/=

**Sila hubungi untuk mendapat Jumlah Barang Berkecuali**
———————————————————————————————————-
ANGGARAN KOS & KEUNTUNGAN

1.KEBAB DAGING

———————————-
A. Anggaran Pendapatan Kasar Sehari @ 200 pcs = RM3.00 X 200 pcs
= RM600.00

. Pendapatan Bersih Sehari @ 200 pcs = RM 600.00(Jualan) – RM280.00(kos)
= RM320.00

D. Anggaran Pendapatan Bersih Sebulan Untuk Kebab Daging = RM3200.00 x 26 hari
= RM8320.00

2.KEBAB AYAM
———————————
A. Anggaran Pendapatan Kasar Sehari @ 50 pcs = RM3.00 X 50
= RM150.00

B. Pendapatan Bersih Sehari = RM 1.50 X 50 pcs
= RM75.00

D. Anggaran Pendapatan Bersih Sebulan Untuk Kebab Ayam = RM75.00 x 26 hari
= RM1950.00

3.JUMLAH PENDAPATAN SEBULAN KEBAB DAGING DAN AYAM
—————————————————————————–
KEBAB DAGING = RM8320/= +
KEBAB AYAM = RM1950/=
JUMLAH = RM10,270/=

19 Responses to “4. PAKEJ “FRANCHISE””

  1. Saya menjalankan perniagaan restoran di Kota Kinabalu Sabah dan bercadang nak menambah kebab sebagai salah satu menu restoran saya. Harap dapat info lebih lanjut

  2. Salam blh sy dptkan harga pakej kebab yg tidak termasuk mobile stall, generator dan lampu.. tq

  3. ade bg kursus cara2 masak kebab x?

  4. saya beminat dengan franshise kebab ni.. saya berada di shah alam, selangor.

  5. saya berhasrat utk menjlnkan business kebab ini tpi tiada pengelaman,
    bagai mana saya hendak memulakannya
    mustafa

    • Pengalaman tiada tapi kesungguhan&semangat utk bekerja sendiri insaalah pasti berjaya..DUANS KEBAB baru mendapat tajaan dr PNS/KPDNKK utk diberikan kpd para usahawan(francaisi) yg ingin memulakan perniagaan bersama DUANS KEBAB tetapi tiada modal.Pembiayaan sehingga RM25,000/= & bayaran balik 3% tempoh hingga 5 tahun.KELULUSAN utk menjadi FRANCAISI DUANS KEBAB bergantung kepada pihak Duans Kebab.Setelah kelulusan diberi pihak PNS/KPDNKK menyerahkan peruntukan.

  6. Sy sdg mencari mesin burner kebab terpakai segera.tolong maklumkan sekiranya ada.sy tingal d kuantan.saiz mesin yang biasa saja,sebab baru nak mula berniaga.

  7. saya nak bekalan roti dan daging kebab saja boleh?? pasal saya dah ada lori serta dapur kebab..apae2 hal ni email saye mshukri_msaad@yahoo.com

  8. Bagai mana caranya nk mulakan perniagaan kebab ni

  9. Salam sy nk brtny mcm ne dengan Lesen perniagaan?klau yg belum ada Lesen tu nk Kena ambil Lesen DL me?

    • kalau belum ada SSM daftar dulu. Lesen perniagaan bergantung kpd kerajaan tempat tempat di mana nak berniaga. spt majlis daerah@pebandaraan@bandaraya. boleh call saya 0194791120 kalau ada masalah

  10. salam, saya berminat untuk join francais kebab ni. boleh saya tahu cara lebih detail untuk join training..can u give me your phone number.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: